Sådan kommer du af med dit erhvervsaffald

21 juli 2020 Cecilie Mortensen

Hvis du til daglig har et firma, der beskæftiger sig med entreprenør opgaver, så ved du måske også, hvordan der løbende kan ophobe sig forskelligt erhvervsaffald. Det kan være, hvis der skal rives en bygning ned, eller hvis der skal køres jord eller sand væk fra en byggeplads. Det kan også være, at du står med  jernskrot, som er i overskud, og som du skal af med. 

Erhvervsaffald kan selvfølgelig også være affald fra det daglig brug, der er på kontoret. Og det kan alligevel hurtigt hobe sig op, alt afhængig af hvor mange mennesker der er på arbejdspladsen. Det kan også være, at jeres arbejdsplads har en produktion tilknyttet, hvor I løbende har særligt affald, som skal bortskaffes korrekt.

I alle disse tilfælde kan det være ideelt at kontakte en vognmand, som kan køre affaldet væk. Det kan nemlig langt altid fra svare sig, at man selv påtager sig opgaven. Og når man kan hyre hjælp til det, hvorfor så ikke benytte sig af det? 

Lad en vognmand hente dit erhvervsaffald i Rebild

Når en vognmand f.eks. henter dit erhvervsaffald i Rebild, så kan du få vedkommende til at komme ud til det sted, hvor affaldet skal afhentes. Det betyder også, at I selv kommer til at spare en del tid, da I kan få vognmanden til at klare arbejdet for jer.

Der kan også være forskellige krav til, hvordan man bortskaffer sit affald, alt efter hvad det er. Dette er også noget, som en vognmand vil have helt styr på. For måske skal der hentes tilladelser til at transportere bestemte typer af affald – det er f.eks. tilfældet, når det kommer til jord, da det kan være forurenet. 

Heldigvis kan du trygt overlade det praktiske til vognmanden, som har helt styr på, hvordan affaldet transporteres væk fra dit område.

Flere Nyheder