single-image

Opfyld dine ønsker med et kontant lån

Mange af os går og drømmer om ting, som vi ikke helt har råd til. I hvert fald ikke lige nu. Ofte skal man nemlig spare op for at kunne få det man ønsker sig, og det kan nogle gange være sådan at man skal spare op i meget meget lang tid.

Det kan være drænende at skulle sætte alle ens penge til side hver måned i lang tid. Nogle gange kan det enddog være så uoverskuelig en proces, at man aldrig rigtig får samlet alle de penge sammen, som man egentlig skal bruge.

Overvej at tage et kontant lån

Hvis du er én af dem, der synes det er svært at få sparet nok penge op, så kan det være du burde overveje i stedet at tage et kontant lån i banken. Med et kontant lån (eller for den sags skyld andre typer af lån), får du nemlig pengene i hånden lige nu og her, og så kan du gå ud og købe det, du står og skal bruge. På den måde får du langt hurtigere dine ønsker opfyldt, og du bliver et lykkeligere menneske her og nu.

Til gengæld skal du huske, at der også er konsekvenser ved at tage lån. Du skal nemlig naturligvis betale lånet tilbage til banken igen inden for den aftalte tidsramme. For boliglån er denne ramme normalt 30 år, men for andre typer lån kan det sagtens være langt kortere tid. Det gode ved en kort løbetid på lånet er, at du hurtigere kommer af med gælden. Til gengæld skal du også kunne lægge tilsvarende flere penge hver måned, hvis lånet skal betales tilbage hurtigt.

Når du planlægger din låneaftale, er det vigtigt, at du overvejer, hvor mange penge du har brug for til dit rådighedsbeløb hver måned. Der skal jo helst være penge tilbage til mad og små fornøjelser.

Du kan læse mere om kontant lån her: https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan.