Udskift ting til boligen med jævne mellemrum

19 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Har du nogensinde oplevet, at du får en ven på besøg, der så påpeger, at du mere eller mindre stadig lever med den indretning, som du havde, da du flyttede ind, udover at de fleste flyttekasser er tømt, men der står stadig nogle ufuldendte projekter hist og pist?

Du har altid sagt til dig selv, at du ville give dit hjem en ordentlig overhaling, når der var mere overskud til det, men det overskud er bare ikke rigtig kommet, da du ikke kan finde ud af, hvad du skal smide ud, og så virker det uoverskueligt, at man skal ned at købe de fleste ting af de nye til boligen.

Det sidste kan man gøre online, hvilket vi kommer tilbage til, og så kan det også leveres.

Men måske har du også haft sådan en oplevelse, hvor du får en ny bekendt på besøg, der synes, at der hænger en spændende plakat på din væg.

Problemet er bare, at den ikke siger dig noget længere, fordi du er så vant til at kigge på den.

Måske er det på tide med at udskifte en del sager i dit hjem.

Udskift en del af tingene og få nyt ind

Måske bor mange af dine ting hjemme hos dig, fordi du er blevet vant til at have dem, men de siger dig egentlig ikke så meget mere, og skal du vær reel, så er du også træt af at skulle gøre dem rene, så du faktisk burde have bortskaffet dem længe.

Måske kan du give dem til nogle venner, men gider ingen at have dem, eller er de gået for meget i stykker, så er det måske også på sin plads at smide det ud.

Du kan få hjælp og inspiration af andre til at finde ud af, hvad du så skal have ind i dit hus, og det kan du få blandt andet fra www.Ideshoppen.com

Der er morsomt nok også her, at du kan gøre en del indkøb online til din nye indretning af dit hjem.

More articles