Tips og tricks for at blive bedre til Office 365

28 October 2019 Cecilie Mortensen

editorial

Det er vidst ikke til at komme uden om, at vi i vores dagligdag på den ene eller anden måde anvender office 365. Det kan f.eks. være word som tekstdokument på studiet, arbejdet eller derhjemme. Det kan også være Excel, hvor familiens eller virksomheden regnskaber og budgetter bliver beregnet i. 

Hos de fleste virksomheder og arbejdsplader i Danmark og udlandet er office 365 en stor del af hverdagen, hvorfor det kan være en fordel at være stærk i dette. Det gælder både dig som privatperson og for dig på arbejdspladsen. Oftest har programmerne flere spændende features end man umiddelbart lige går og tror. Det kan derfor være en fordel at dykke længere in i programmerne, for at få det fulde potentiale ud af Office 365. 

Gennemarbejdet og funktionelle kurser til dig der vil blive den bedste

Ved at deltage i et professionel kursus, kan du som regel få et langt større indblik i de forskellige funktioner og mange apss, der er kommet til med tiden i Office 365. Her kan du både suge til dig med den nyeste viden samt have mulighed for at stille spørgsmål. Det er både langt mere effektivt og lærerigt end at selv at sidde med det. 

På disse professionelle kurser, kan du blandt andet blive bedre til at skelne mellem de forskellige funktioner, så du kan tilpasse det efter privat eller erhvervs henseende. 

Kom godt i gang med Office 365

Det er aldrig for sent at komme i gang med at lære eller udforske Office 365. Det gælder både den helt grønne bruger, der ønsker at tillære sig nye kompetencer samt rutinerede og erfarne bruger, der ønsker at blive skarpere til, hvordan det kan bidrage til hverdagen derhjemme og på arbejdspladsen.

Du kan blandt andet danne dig et overblik over de forskellige professionelle kurser i Officer 365 her. Der er blandt andet fokus på at komme dybere ind i online-versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive, Skype, Sway, Delve, Planner og OneNote. 

 

More articles