Til dig som ønsker autentiske relationer ; dating 50+

20 August 2020 Athene Eriksen

editorial

Kærlighed er noget af det mest fantastiske, der findes. Følelsen af at have fundet den rette er uforlignelig, sjælden og speciel for os alle. Men fordi den ægte kærlighed ikke findes på ethvert gadehjørne, skal vi ofte søge, for at finde den. Mange giver derfor op, i forsøget på at finde denne person og selvom dating kan være svært, så er dette er en skam.

Der vil altid være en grund til ikke at prøve: jeg er for gammel, jeg skal fokusere på mit arbejde, min familie etc. Men selvom man er 50 eller over, hvorfor skulle kærligheden så ikke finde vej til din dør? Det eneste du skal gøre for at få det til at ske, er at give kærligheden en chance, for at finde dig. 

 

50+ dating: En at dele livets store øjeblikke med 

Hvad nu hvis du greb muligheden, valgte at prioritere dine ønsker og behov og bare sprang ud i det? Vi vil gerne skille os ud fra andre traditionelle dating-sider, som bare giver dig muligheden for at kontakte andre elektronisk. Vi laver derfor løbende en lang række singleevents, hvor du kan komme ud og møde andre i din aldersgruppe, med de samme ønsker for kærlighed, passion og nye bekendtskaber. 

Du kan eksempelvis deltage i en af vores fredagsbarer, som oftest har 100+ andre singler, som bare venter på, at møde en person som dig. Det kan føles grænseoverskridende og man kan godt blive nervøs, men så husk blot, at alle er der er samme årsag som dig selv. Her er alle ligesindede, klar til at møde nye mennesker og starte et frisk kapitel i livet. Selv hvis du ikke finder den store kærlighed den første gang, så tør vi godt garantere en fantastisk aften, med masser af nye indtryk. Du kan også tage med på en af vores single-rejser, hvor du vil få mulighed for at lære andre at kende i dybden og skabe relationer for livet. 

Ønsker du at vide mere om dating over 50 og hvordan du finder din næste store kærlighed? Så kan du med fordel se med her. 

More articles