single-image

Superskønne og sundhedsfremmende snacks til din virksomhed

Sygefravær blandt medarbejdere kan være en kostelig affære, hvilket de fleste arbejdsgivere gerne ser undgået.

Forskellige tiltag kan være med til at bedre helbred og optimere arbejdsmiljøet – og et af de, der er aldeles overkommelige og desuden øjeblikkeligt virksomme, er indførelse af firmafrugt – og her kan FrugtCompagniet være behjælpelige!

Menneskekroppen skal stå imod meget, og med den rette kost kan man komme et langt stykke vej. Frugt og grønt er en helt ideel spise – sprængfyldt med vitaminer og mineraler vil immunforsvaret få et kæmpe boost!

Tag som eksempel citrusfrugter. Citrusfrugter er propfulde af C-vitamin samt antioxidanter, og virker derfor forebryggende hvad forkølelser angår. C-vitamin er heller ikke at komme udenom, hvis du ønsker en smuk hud og en sund glød. Denne vitamin er essentiel for dannelsen af collagen, der virker som bindemiddel for cellerne. Det er derfor også hjælpsomt hvis du ønsker at hele sår effektivt og efterfølgende undgå dannelse af ar. Antioxidanter og C-vitamin har desuden en anti-age-effekt, og giver en reduktion af hyperpigmentering samt beskytter mod skadelige UV-stråler.

Et andet eksempel? Det skal du få – bananer. Bananer har et højt indhold af stoffet pektin. Pektin er med til at holde gang i din fordøjelse og dermed lade kroppen udskille affaldsstoffer. Bananer har ydermere et højt fiberindhold, hvilket giver din mave noget at arbejde med, så du ikke forstoppes. 

I bananer findes, ligesom i citrusfrugter, også den vitale C-vitamin samt antioxidanter. Ved indtag af denne frugt vil du altså ligeledes undgå skadede hudeller og naturlige aldringsprocesser sættes i slow motion.

Og nu til noget, de mandlige ansatte med garanti vil sætte pris på; bananer regulerer dit blodsukker og kan lindre stress, i særdeleshed PMS – så ved dagligt at tilbyde dine kvindelige ansatte en banan kan du potentielt sætte en stopper for irrationelle vredesudbrud ;-).

Sidst, men ikke mindst, booster bananen dit energiniveau – det er altså en fordel at snuppe en sådan når dine batterier er ved at være tomme; måske sidst på dagen, eller inden et vigtigt møde?

Og tænk sig – det var blot to frugter! Med en ordning fra FrugtCompagniet udbringes et stort udvalg, alle som en med sundhedsmæssige fordele. Tag kontakt idag for et uforpligtende tilbud – det dygtige team sidder altid klar til at hjælpe!