Snedkermøbler bør man virkelig gå efter

12 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvordan skaffer du dine møbler?

Der er en stor sandsynlighed for, at du køber dem i nogle butikker, hvor man laver dem på samlebånd, og så får du dem i nogle kasser, hvorefter det er op til dig at samle dem – sådan kan man holde prisen nede.

Det er jo meget smart, hvis man ikke har så mange penge, om det er fordi, man er en fattig studerende, eller man er midt i en livskrise såsom en skilsmisse, hvor pengene er små, og hvor det måske mere handler om det praktiske i at anskaffe sig nogle møbler, end man har tid og overskud til at tænke over det æstetiske.

Hvis man så har mere tid og eventuelt penge, så går man efter de møbler, som der virkelig er kræset for med detaljerne, og dem, som der næppe findes så mange af derude, så det er begrænset, hvor mange andre, der har nogle tilsvarende.

Men de skal nok kunne findes.

snedkermøbler

Få et unikt snedkermøbel

I virkelig gamle dage måtte man jo lave ens møbler selv, og så blev standarden også derefter, men det var trods alt en virkelig billig metode at gøre det på, fordi man kunne bruge genbrugsmaterialer, og hvad man ellers lige havde liggende.

Med tiden fandt man dog ud af, at der var nogle, der var bedre end andre til at lave møbler, og så bad man dem om at lave møbler til en, om det så var i bytte for penge eller tjenester.

Sådan er det jo stadig på sin vis i dag, hvor vi har snedkermøbler af snedkere, men det er desværre alt for få af os, der tænker, at man kan bestille ens møbler.

Man bilder sig ind, at det er for besværligt og dyrt, men det er det slet ikke.

Og det skønneste er, at du ender med at få et møbel, som ingen andre har, og som opfylder de ønsker, som du har til møbler.

More articles