Slip for gæld og værditab – køb en brugt bil

02 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du i tanker om at købe bil? Så har du måske allerede lagt dig fast på en type, og måske endda mere specifikt på et mærke og en model. Du har sandsynligvis gjort dit forarbejde grundigt ved at gennemtrawle diverse bil magasiner og glittede brochurer fra forhandlerne så du er helt a jour med de forskellige nye modellers specifikationer. Og måske har du allerede været forbi forhandleren og få en prøvetur i en af dine favorit biler på markedet.

Hvorfor købe brugt frem for ny bil?

Det føles utroligt rat at køre i en ny bil. Hvad der er knap så rart er for det første prisen, for det andet det værditab en spritny bil lider i løbet af sine første tre til fem leveår. Hvis du gerne vil undgå at sætte dig i gæld på grund af et transportmiddel kan du i stedet vælge at købe en brugt bil af nyere dato – til en brøkdel af dens nypris.

Hvor kan jeg købe en god brugt bil?

Hvis du vil være sikker på at din nye brugte bil holder en vis kvalitet, bør du opsøge en autoriseret brugtvogns forhandler. Når du køber brugt bil hos en forhandler er du garanteret en god sammenhæng mellem kvalitet og pris. Forhandleren vil altid kunne rådgive dig omkring type, mærke og model, og vil i visse tilfælde kunne give dig garanti på din nyindkøbte bil med på vejen.

De fleste brugtvogns forhandlere har hjemmesider, som hver dag opdateres med de nyeste annoncer for brugte biler til salg. Hvis du sørger for at holde dig up to date via forhandlerens hjemmeside slipper du for at gå forgæves når du skal se eller prøve den bil du har udset dig.

Du kan læse mere om det at købe en brugt bil på https://xn--fartglde-o0a.dk/guide-skal-du-vaelge-en-ny-eller-brugt-bil/ 

More articles