Skinnende og flot badeværelse til enhver tid!

26 July 2020 Signe Hansen

editorial

Måske kender du ærgrelsen. Du har lige lagt nye fliser og fået nyt interiør på badeværelset, men der går ikke mange måneder før fugt og svampe giver fugerne mellem fliserne et trist udtryk. Hvis du ikke har prøvet det på dit eget badeværelse, så har du helt sikkert prøvet at tage et bad eller børste dine tænder på et badeværelse, hvor dét er sket. Selv det flotteste og dyreste badeværelse kan hurtigt komme til at se livløst, slidt og grimt ud på grund af salpeterudtræk og fugt.

På badogfliser.dk kan du dog læse om en utrolig smart løsning, der leveres af det italienske firma Litokol. Deres epoxy fuge er limbaseret, hvilket betyder, at den er uimodtagelige over for snavs og fugt. Det betyder, at den ikke bliver misfarvet og slidt ved brug på samme måde som normale fuger, der er baseret på cement.  

Epoxy fugerne er derudover også resistente over for bakterier og du kan vaske dem nemmere og mere effektivt end cementbaserede fuger.

På hjemmesiden kan du finde det store og alsidige udvalg af epoxy fuger, der både kommer i basale farver som beige, grå og hvid, men som let kan peppes op med glitter i sølv og guld. Har du glasmosaik på badeværelset, så kan du få metallisk fuger, der passer til den skinnende overflade, og hvis du føler dig ekstra modig, så kan du få selvlysende fuger, der hjælper dig med at finde vej i mørket.

Det eneste lidt mere besværlige ved Litokols epoxy fuger er, at du bliver nødt til at bruge firmaets egne produkter til at gøre rent med og pleje fugerne med, men så snart du har taget valget om at skifte til Litokol så er chancerne store for, at du ikke kommer til at fortryde det.

Badogfliser.dk har hjemme på Vesterbro i København og i Glostrup, men leverer til hele Danmark.

More articles