Skal dit bryllup være noget helt specielt, så afhold det på Sonnerupgaard Gods

14 June 2022 Kamilla Sonne

editorial

Det er en stor ting at blive gift – faktisk en af de største begivenheder og øjeblikke som mange kommer til at opleve.

Derfor er der også mange, der drømmer om at markere dagen på en helt speciel måde. De fleste har allerede fra barnsben en klar idé om, hvordan deres bryllup skal være.

Hvis du går efter en helt særlig og magisk atmosfære i omgivelser, der både er historiske og moderne, så kan du med fordel vælge at blive gift på Sonnerupgaard Gods.

Det er nemlig utroligt smukke omgivelser, som kan bruges til bryllupper af enhver størrelse. Samtidig er der mulighed for at tilbyde alle gæsterne overnatning, så I kan feste og fejre brylluppet natten lang.

På den måde kan Sonnerupgaard Gods være de perfekte rammer om en dag, som du aldrig vil glemme.

Sonnerupgaard Gods

Mange faciliteter på Sonnerupgaard Gods

Hvis du drømmer om en aristokratisk og hyggelig stemning til dit bryllup, så er Sonnerupgaard Gods det perfekte sted at vælge som rammerne om din fest.

Det er ikke mindst tilfældet, fordi Sonnerupgaard Gods byder på mange muligheder. Der findes lokaler af forskellige størrelser og typer, sådan at du kan afholde din fest på godset, næsten uanset hvor mange I bliver.

Der er også rig mulighed for at bruge de smukke udendørsarealer, fx til en utraditionel vielse. Hvis du tager direkte kontakt til godset, vil de med garanti gøre deres bedste for at sikre, at alt bliver præcis, som du vil have det.

Tag kontakt med det samme

Når det gælder om at arrangere sit bryllup helt generelt, og ikke mindst hvis man går efter Sonnerupgaard Gods, så er det godt at være ude i god tid og være forberedt.

Derfor kan du allerede nu tage direkte kontakt og blive klogere på, hvordan godset kan skabe de perfekte rammer om netop din store dag.

More articles