Skab værdi for virksomheden med kurser i Business Intelligence

29 October 2019 Silje Hansen

editorial

Data er nøgleordet hos de fleste virksomheder. I dag er data blevet langt mere værd end nogensinde før. Det er blandt andet derfor en lang række virksomheder investerer i, at kunne indsamle og behandle data fra sine kunder, for at kunne danne det bedste grundlag for at skabe yderligere vækst i virksomheden. 

Det kan derfor være en fordel, hvis du enten individuelt eller på vegne af din afdeling overveje at videreuddanne dine kompetencer inden for Business Intelligence. Det er både noget der vil gavne dig i forhold til at være attraktiv for arbejdsmarkedet, men også noget der vil komme din virksomhed til gode. Der bliver investeret store summer penge i eksterne konsulenter og dyre programmer, for at kunne indsamle og behandle den nødvendige viden for at skabe vækst i virksomheden. Ved at videreuddanne dit personale eller afdeling i virksomhed, er du i stand til at skabe en intern afdeling. Dermed slipper virksomheden for at investere penge i eksterne konsulenter eller i at drive en større IT-afdeling. 

Hvor finder jeg de bedste Business Intelligence kurser?

Hvis du er på jagt efter et kursus i Power BI eller Business Intelligence, kan du med fordel overveje Danmarks stærkeste og største udbyder af BI kurser. 4D har i flere år været den største udbyder af professionelle og lærerige Business Intelligence kurser. Her har du mulighed for at vælge efter det niveau der er passende for dig eller din afdeling samt målrette det efter de kompetencer I ønsker for jeres virksomhed. På denne måde får du effektivt uddannet dit personale med redskaber der allerede kan anvendes i dagligdagen fra dag et. 

Alt i alt kan du hos 4D finde et skræddersyet BI kursus, der indfrier dine behov og ønsker. Dermed har du mulighed for at få det maksimale ud af dine kompetencer indenfor Business Intelligence. 

More articles