Skab forbindelse mellem ude og inde med nye terrassedøre

06 august 2022 Camilla Sørensen

editorial

Når det kommer til at skabe forbindelse mellem ude og inde, er terrassedøre et rigtig godt bud. De giver dig mulighed for at komme ud og nyde naturen, selv når vejret ellers ikke er med dig – og de kan give dit hjem et helt nyt udseende.

I denne artikel kigger vi på, hvilke typer terrassedøre der findes, samt hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige typer.

Overvejelser vedrørende terrassedøre

Når du skal købe nye terrassedøre, kan du med fordel stille dig selv følgende spørgsmål:

Skal terrassedøren kun være enkelt eller skal den være dobbelt og eventuelt kunne åbnes i begge retninger? Skal den være produceret i træ, eller er du mere til det vedligeholdelsesvenlige træ/alu? Og hvor stor skal døren egentlig være?

Altandörr

Uanset hvad du ender med at vælge, anbefaler vi, at du tager et kig på klarfonster.se De har en bred vifte af terrassedøre, både i klassisk træ og moderne aluminium – så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Ulemper ved træ/alu terrassedøre

Træ/alu terrassedøre kræver mindst vedligeholdelse sammenlignet med de klassiske trædøre, da de kun kræver en gang maling indendørs hvert femte år for at bevare deres flotte udseende. Men kommer terrassedøren til at ligge udsat for vejrlig, kan den komme til at ruste efter nogle års brug – en træ/alu terrassedør kræver altså lidt ekstra kærlighed udvendigt i forhold til vejret end en klassisk trædør.

Fordele ved klassiske træterrassedøre

Den klassiske træ terrassedør er tro mod den klassiske skandinaviske stil, som kendetegnes af en naturlig og varm stemning. Trædøre har dog tendens til at kræve mere vedligeholdelse end træ/alu terrassedøre, da de kræver maling hvert andet år for at bevare udseendet.

Uanset hvilken type terrassedør du vælger, kommer det til at give dit hjem et helt nyt og friskt udseende – så gå endelig i krig med projektet.

Flere Nyheder