Sådan vælger du den rette bilpolering til din bil

10 December 2019 Silje Hansen

editorial

Hvis du er bilejer, er du sikkert bekendt med en vaskehal. De fleste danske bilejere i dag vælger at køre forbi en vaskehal, når de skal have vasket og rengjort sin bil. Det er nemlig både hurtigt, effektivt og prisbilligt kontra hvad det vil tage dig af tid, hvis du skulle vaske din bil i hånden. Det er dog de færreste der er opmærksomme på de børster, der er at finde i de forskellige vaskehaller i dag.

Det er nemlig sådan, at uanset om du har en fabriksny bil eller en bedre brugt bil, at du ville kunne se de små streger og ridser fra børsterne, når din bil står i sollys. Det er ikke til at undgå efter bare et par gange i en vaskehal. Hvis du derfor har din bil meget kær, kan du forstærke din lak og samtidig udbedre de små ridser ved at få poleret din bil i hånden. Det kan du enten gøre ved selv at købe nogle professionelle poleringsprodukter til din bil eller få hjælp af en professionel fagmand.

Hvorfor falmer billakken med tiden?

Billakken er naturligvis udsat i det vejr og klima vi har i Danmark. Der er meget sand, snavs og skidt på landevejen, som sætter sig fast på bilens lak. Derudover er bilens lak meget udsat, når den rammes af solens UV-stråler eller når der ligger salt på vejene. Det er derfor meget normalt at den falmer i lakken, der opstår små ridser eller misfarvninger i lakeringen. Her vil en løbende polering af bilen gøre at den står flot og skarp som var den ny igen. 

Vi har gjort os lidt research og fundet frem til et sted, hvor du både har mulighed for at købe poleringsprodukter til din bil eller aflevere din bil til en professionel fagmand. Dermed kommer din bil til at stå flot og som ny hele året rundt. 

More articles