Sådan finder du en frisør i en ny by

03 June 2022 Steffen Hansen

editorial

At tage til frisør er et ømt punkt for mange, hvorfor det kan være svært, hvis man er nødsaget til at skifte. I dette indlæg vil du få hjælp til, hvad du skal overveje, hvis du skal finde en ny frisør i en ny by. Læs med herunder.

Overvej hvad der er vigtigt for dig

Ingen mennesker er ens, derfor er det for ingen ens hvad de går op i, når de skal finde en frisør. Af den årsag, så er det en god idé at overveje hvad der er vigtigt for dig, inden du vælger den første og bedste.

Skal de være gode til at farve hår, gode til et bestemt klip, eller spiller prisen en faktor? Når du har gjort dig disse overvejelser, så er det lettere at indskrænke hvilken frisør du skal vælge.

image

Spørg andre fra byen

En god måde at få oprigtige anbefalinger på, det er ved at spørge andre, som bor i den by, hvor du skal klippes. Hvis du eksempelvis vil finde en frisør i Århus, så se om du kan finde nogen der bor i Århus, og få deres anbefalinger med på vejen. Grunden til, at det er en god idé at spørge folk fra byen er, at de med garanti har prøvet en frisør, som ligger i netop den by.

Brug Google

Det er ikke altid, at man kender andre mennesker i den by, som man skal flytte til. Derfor er det fantastisk, at man kan bruge internettet. Herpå kan du finde anmeldelser af forskellige saloner, se deres tidligere arbejde, finde deres priser, og måske endda se hvor lang ventetid de har.

Hvis en frisør har lang ventetid, så er det typisk et godt tegn, da der er mange der gerne vil klippes af netop den frisør, fremfor de andre der ligger i samme område.

More articles