Sådan finder du den rette maler

26 November 2020 Maya Hindsberg

Afhængig af, hvad du skal have malet, kan det være smart at finde en rigtig maler. Hvis du skal have malet noget på Amager, giver det jo ikke rigtig mening at finde en maler i Køge.  Det går dog også ud på, om du skal have malet facade, eller om du skal have malet små detaljer på børneværelset. Malere vil givet vis være gode til forskellige ting, og du bør derfor finde den maler, der kan leve op til dine behov. 

Brug internettet

Din største ressource er helt sikkert internettet. Hvis du skal finde en god maler til at male din facade, så giver det ikke mening at søge på en detalje maler. I stedet giver det god mening at søge på en facade maler i dit nærområde.  Der vil du finde en masse websteder. Du vil gerne være smart, og undersøge om de er professionelle, og har licens til at male. Du kan også ofte finde deres tidligere arbejde i galleri eller portefølje delen af deres hjemmeside. Det er nemlig andres vidnesbyrd, som vil fortælle dig, om de laver et godt arbejde.

Hvis internettet dog ikke er din spidskompetence, kan du eventuelt spørge venner og familie. De har måske en anbefaling og personlige indsigter, som kan hjælpe dig med den rigtige beslutning.

Få tre tilbud 

Når du skal have fat i en maler, er det typisk en dårlig ide at tage fat i den første og den bedste. Du vil gerne ringe rundt til i hvert fald tre forskellige og få et tilbud. Det giver dig en god ide om, hvad det koster, og hvad der er rimeligt. På den måde undgår du, at ende med en dårlig og virkelig dyr maler. 

Når du alligevel er i gang med at ringe rundt, bør du også spørge ind til, hvilken maling de bruger, da god maling, vil holde bedre.

More articles