Sådan finder du den rette anlægsgartner i Skive

05 september 2022 Anne-Mette Hansen

editorial

Søger du en anlægsgartner i Skive? Det er en svær jungle at navigere i, når du skal ud og hyre et firma til at anlægge dine have eller lægge en ny fliseterrasse. Der er mange om buddet, og det kan være svært at finde det rette match.

Læs mere i denne guide og få gode råd til, hvordan du vælger det rigtige anlægsgartner firma til netop din opgave. 

Tips til at vælge anlægsgartner 

Der er flere ting at se på, når du udvælger et firma. Det er naturligvis relevant, at firmaet er beliggende i nærheden af, hvor du bor. De fleste anlægsgartnerfirmaer kører rundt i deres område og nærliggende byer – ca. 1 times kørsel fra hvor de holder er til er normalt. Nogle kører naturligvis længere, hvis det drejer sig om en stor opgave.

Firmaets ry og erfaring er også vigtigt. Hold derfor gerne øje med, om de har anbefalinger på deres hjemmeside, på Facebook eller TrustPilot. Spørg gerne andre du kender i Skive, om de har brugt firmaet. Det er altid godt at høre om andres oplevelser. 

anlægsgartner

Bed om flere tilbud

Du kan sagtens tillade dig at bede om tilbud fra flere anlægsgartnere. På den måde finder du ud af, om du er blevet tilbudt en pris, der svarer til markedsprisen. Vær også opmærksom, hvis et firma viser sig at være markant billigere end de andre firmaer. Her er det ikke sikkert, at du får den kvalitet, du forventer. 

Tag en god snak

Når du har fundet en anlægsgartner, du synes om, er det en god idé at tage en fyldestgørende snak. Denne snak skal omhandle, det du skal have lavet i haven. På den måde er du sikker på, at anlægsgartneren ved præcis, hvad du skal have lavet. Sådan undgår du misforståelser og ekstra regninger for dit have- og anlægsprojekt. 

Flere Nyheder