Reparer selv din Iphone 8 skærm

09 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du indehaver af en iPhone 8 – og er du egentlig stadig meget glad for den? Så ønsker du sikkert at beholde den indtil den ikke kan mere og skal erstattes af en ny model. Og så er det ekstra og særlig surt hvis glasset i skærmen eller på telefonens bagside ryger sig en tur.

kan jeg selv skifte min iPhone 8 skærm?

Skulle du være så uheldig at din iPhone 8 tager sig en tur i asfalten eller i fliserne på badeværelses gulvet kan frontglasset hurtigt tage så stor skade at du faktisk ikke kan bruge din telefon. Det er rigtig ærgerligt hvis den ellers har fungeret upåklageligt.

Du kan selvfølgelig vælge at sende telefonen reparation hos et autoriseret værksted. Dette er bare med stor sandsynlighed så omkostningsfuldt at det slet ikke kan betale sig. Og så er gode råd dyre hvis du ønsker at beholde din iPhone 8.

Men der er gode nyheder – for med de rette remedier kan du nemlig selv reparere din iPhone 8 skærm. Det er langt billigere selv at forestå en sådan reparation end det er at sende telefonen på værksted. Og når du selv reparerer din iPhone 8 slipper du for at vente op til flere dage på at få den igen.

Hvor kan jeg købe udstyr og materialer til reparation af iPhone 8?

Hvis du ikke ønsker at betale hvad der svarer til spidsen af en jetjager for at få repareret din iPhone 8 skærm kan du med stor fordel købe alt det nødvendige værktøj og ditto materialer hertil hængestol på stativ Phone-Parts.dk. Phone-Parts.dk er leveringsdygtig i alt hvad du skal bruge for selv at reparere telefonen, lige fra værktøj til nyt frontglas. Og det til nogle af markedets mest rimelige priser.

Se det store udvalg af reparations kits på https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-8-tilbehor-og-reservedele/iphone-8-skaerm-1.html 

 

Flere Nyheder