På jagt efter en elektriker?

28 January 2021 Johanne Hansen

editorial

Er du også på udkig efter den helt rette elektriker?

Så forstår man altså godt, at du nogen gange kan være ved at opgive og bare tage det første og det bedste tilbud. I håndværker branchen er der nemlig så sindssygt mange om buddet, hvilket betyder, at det for forbrugeren kan skabe vanskeligheder i form af udvælgelsen af de forskellige tilbud. 

En god ting og starte med, er selvfølgelig at indhente måske tre forskellige tilbud. Derefter kan du sammenligne dine forskellige tilbud med hinanden og dernæst undersøge om, hvad der skiller sig ud hos de forskellige elektrikere. Måske vægter du fleksibilitet højere end pris? Der er mange ting, du skal have på dine kriterie liste, og som du bliver nødt til at tage stilling til. 

Derfor er det en god idé at starte med en liste, før du indhenter tilbud, så ved hvem du skal vælge fra allerede i udvælgelses fasen. 

 

Forskellige faktorer spiller ind

Hos en elektriker, er det for eksempel en god idé at kigge på hvor langt tid, han har været i branchen. En ny og moderne elektriker, der måske lige er uddannet, ved en masse om de nye teknikker og har teorien fuldstændig genopfrisket, da han kommer direkte fra skolebænken. Det betyder ikke, at han ikke har erfaring – tværtimod. Som elektriker er man nemlig for det meste ude på sin lærerplads, hvilket giver én en masse erfaring. 

Dog kan det være du hellere vil foretrække én, som har været elektriker i mange, mange år og derfor har en masse erfaring med henholdsvis ledninger og lys og andre komplicerede og udviklingskomplekse opgaver, som en grøn elektriker måske ikke har ligeså meget af.

Dernæst kan du også se på anmeldelserne af elektrikeren. Har andre været glade for dem, har der været klager over dem, og så videre, og så videre? Du kan læse mere om  hvad en elektriker kan tilbyde lige her og indhente inspiration til din kritiereliste: https://www.henrikfrost.dk/elektriker-koge.

More articles