single-image

Oplev professionel magi og trylleri

Undgå dødsygt amatørteater

Har du siddet til en bryllupsfest eller en rund fødselsdag og undret dig over, at underholdningen var både utrolig kedelig og intetsigende, så er du nok ikke alene. Hvem har ikke oplevet dødsygt amatørteater, hvor kollegaerne til brudgommen leverer pinlig og gabende underholdning? En tryllekunstner kan være den, der ændrer fuldstændig på tingene. Her kan du få en anderledes form for underholdning, som dine gæster sent vil glemme. Den professionelle tryllekunstner kan både levere de klassiske trylletricks, som de fleste kender så godt. For eksempel slipset der klippes over i to dele og så pludselig er tilbage i samme stand, som før der blev klippet i det. Men en tryllekunstner kan også udføre tankelæsning og tricktyverier hos de indbudte gæster. Og de fleste synes jo nok, at det er ganske morsomt at få stjålet tegnebogen, når bare den kommer igen.

Publikum inddrages i underholdningen

Den store fordel ved tryllekunstneren er hans måde at arrangere sit publikum på. Hvor for eksempel teater og musik typisk foregår oppe på en scene, så kan tryllekunstneren gå rundt blandt publikum og inddrage dem i underholdningen. Det betyder, at når du hyrer en tryllekunstner som for eksempel Sunny Cagara, så får du underholdning, hvor alle er med, og du undgår dermed at dele af publikum begynder at tjekke e-mails på deres smartphones.

Magi og tankelæsning i en underholdende cocktail

Listen over folk, der kan udføre magi herhjemme er lang. Men få kan underholde med trylleri og magi som Sunny Cagara. Denne tryllekunstner har mange års erfaring i at levere et show, hvor trylleri og tankelæsning blandes sammen i en uhyre underholdende cocktail. Sunny Cagara har fornyet tryllegenren og ved at bestille ham til at underholde, får du en virkelig dygtig tryllekunstner, der kan meget mere end blot at trække kaniner op af hatten. Så ønsker du at give dine gæster en fortryllende aften, så lej en tryllekunstner her.