Oplev et professionelt blikkenslagerfirma

17 May 2020 Søren Black

editorial

Undgå dyre oversvømmelser

Når der springer et vandrør, eller du skal have moderniseret dit gamle badeværelse, så er et professionelt VVS-firma det helt rette sted at henvende sig. VVS står for vand, varme og sanitet, og det gør de forbi, en VVS’er eller en blikkenslager er ekspert i disse områder. Giver du dig selv til at rode med for eksempel et vandrør, kan du hurtigt risikere at komme til at komme til at ødelægge boligen med en oversvømmelse. Så er det både langt billigere og meget mere enkelt at ringe til Øens Blikkenslager og få et godt tilbud på det arbejde, du gerne vil have udført. Dermed kan du både sove trygt om natten og samtidig glæde dig over det gode stykke kvalitetsarbejde, du har fået udført.

Professionelt VVS-arbejde både ude og inde

Øens Blikkenslager er sat i verden for at udføre professionelt blikkenslagerarbejde for private, virksomheder og boligforeninger i hele Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Fra en base på Amager rykker dygtige blikkenslagere ud og løser talrige VVS-opgaver samtidig med, at der ydes en god service overfor kunderne. Øens Blikkenslager kan både ordne de små reparationer på dit badeværelse, og de større ombygningsprojekter, du måtte have brug for i dit hjem. Blikkenslageren kan dog meget mere end at ordne dit badeværelse. Udendørs kan du nemlig også få opsat nye tagrender. Her bliver arbejdet både udført så pænt, at det matcher dit hus, og samtidig kommer tagrenderne til at fungere praktisk ved at regnvandet ikke trænger ind i fundamentet på dit hus.

Bestil din blikkenslager online

Hos Øens Blikkenslager er man for længst fulgt med tiden. Det betyder, at du kan bestille din blikkenslager eller VVS’er hjemmefra din computer. Skal du eksempelvis have skiftet et termostatbatteri så finder du bare det produkt, du ønsker, og så bestiller du det sammen med montering. Så dukker blikkenslageren op med din vare, og så kan du snart tage bad med en ny termostat.

More articles