Nemmeste måde at holde styr på alle Pokemon kortene

26 June 2020 Sara Mortensen

Hvis du har en søn eller datter som samler på de populære Pokemon kort, så har du sikkert også oplevet at jo flere kort de samler, jo sværere kan det også være at holde styr på dem. Hvis dit barn fx gerne vil have Pokemon kortene med i skole eller med hjem til en ven, så kan det være lidt rodet at holde styr på alle kortene. Der findes heldigvis en genial måde at løse dette problem på! I dag kan man få smarte Pokemon mapper, som er lidt ligesom et lille ringbind, hvor alle Pokemon kortene kan samles i – super smart! 

Dit barn kan have alle Pokemon kortene med på ferien 

Hvis I skal på ferie, kan en af de smarte Pokemon mapper være guld værd! Så kan dine børn nemt sidde og bladrer rundt i deres mange kort. Det er meget mere overskueligt. Der er i forvejen ofte meget legetøj at holde styr på når man skal en tur på ferie. Hvis man tager på bilferie, er det nemmere at have plads til lidt mere legetøj, men hvis man er med fly, så er det noget mere begrænset med plads.

Derfor kan det være super smart at finde et par gode malebøger, lidt farver og så fx pakke sine Pokemon kort i Pokemon mapper. Det gælder om at få det med som børnene gerne vil have med på ferie, men på en smart og overskuelig måde. 

Pokemon går aldrig rigtig af mode

I dag kan man få Pokemon mapper, som kan indeholde utrolig mange kort. Du kan finde Pokemon mapper som fx kan indeholde 360 Pokemon kort. Pokemon kort kan sammenlignes lidt med dengang mange samlede på Diddle papir, som man så byttede frem og tilbage, så man til sidst kunne få de mest “sjældne” i sin samling.

Der findes også unikke Pokemon kort, som er meget værd i dag og svære at få fat på. Men det hele er lidt samme koncept, med at børn gerne vil have masser af Pokemon kort, som de så kan bytte med deres venner eller bare beholde dem for sig selv og spille mod andre. Pokemon er ved at være en gammel ting, som stadig rigtig mange børn elsker. Hvis dit barn elsker Pokemon kort, og har mange, så kan det være I skal købe Pokemon mapper, så de nemmere kan have dem med på farten!

More articles