Mød ikke på arbejde i dit malerfirma i Roskilde, hvis du er syg!

26 July 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Om du så ejer det givne malerfirma i Roskilde, eller du er en medarbejder, der gerne vil yde sit bedste, så skal du ikke møde på arbejde, hvis du er godt og grundigt syg.

Det er ikke pjækkeri, når man reelt lægger sig syg, fordi man har høj feber, kaster op, måske har lungebetændelse og så videre.

Ikke alene vil man hurtigere komme sig til hægterne, hvis man giver kroppen ro til at restituere sig og slapper af derhjemme uden at lave andet, end at ligge ned, tage medicin, spise sundt og tage den helt med ro.

Men hvis man også mødte på arbejde i den tilstand, så vil man med største sandsynlighed også bare smitte de andre medarbejdere og måske kunderne, fordi man kommer vidt omkring som maler i løbet af en arbejdsdag og arbejder tæt sammen med andre og snakker med kunder.

Det kan jo betyde, at man sender den sygdom på omgang, så når man selv er rask, så er de andre blevet syge, og man skal måske løbe hurtigere for at nå de løse ender, der opstår derimellem, fordi de andre ansatte er syge fra sekretæren til de andre malere.

Er det alvorligt, kan man heller ikke sige, hvor længe der går, før man er klar igen, og så kan den travlhed, man oplever som få medarbejdere, hurtigt ende med at blive noget, der minder om stress.

Derfor gør du alle en tjeneste ved ikke at møde ind på arbejde i det malerfirma i Roskilde, for selv hvis du ikke skulle i nærheden af andre medarbejdere, så kan du komme til at hoste og nyse på udstyr og remedier, som efterlader bakterier på dem, og som andre medarbejdere skal bruge senere hen.

Når man er syg, så er man syg, og selv en mindre forkølelse kan udvikle sig, så selvom du føler dig klar nok til at tage på arbejde, så gør du alle en tjeneste ved ikke at møde på arbejde.

More articles