Man skal også overholde en sexaftale!

10 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du er næppe typen, der springer fra en date, for du er jo lige så spændt som modparten på at se, hvordan det kommer til at udspille sig, om man har mødt hinanden før, snakket sammen online, eller det er en blind date. 

Man gør jo noget ud af sig selv, og hvis man er den første, der dukker op til daten, så venter man på den anden part. Det er kun god kutyme og forventeligt.

Når man så ses, så kan man ganske givet blive skuffet, hvis daten allerede her ikke lever op til ens forventninger.

Af samme grund bør man måske ikke planlægge det store i starten, der tager mange timer, for man kan risikere, at modparten forsøger at slippe ud af den her date på den ene eller anden måde.

Men ville du opføre dig på samme måde, hvis du havde en sexaftale?

En sexaftale er jo lige så vigtig

Nogle mennesker har såkaldte bollevenner eller venner med fryns, om de så tidligere har været kærester eller ej, og måske kan det føre til et forhold – hvis det da ikke allerede er planen med denne nuværende situation, at det skal føre noget mere med sig.

Men reelt set er den jo mere uformel end en date, selvom den er mere intim, for der er ofte tale om to mennesker, der allerede kender hinanden, som vil opfylde et behov sammen.

Selvom man så måske ikke kender hinanden og alligevel finder ud af at lave en sexaftale i det virkelige liv, så skal man jo også overholde ens aftaler.

Der er ikke tale om prostitution, men om at mennesker finder sammen og nyder hinanden intenst, som det var intenderet fra naturens side fra starten.

Så når man laver sådan en konkret sexaftale, så er det god stil at overholde den.

More articles