Måltidskasser – når tiden er knap i hverdagen

17 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er det af og til så som så med tiden og overskuddet til at lave lækker og sund mad til hele familien hver aften? Så kan du med fordel vælge at abonnere på en såkaldt måltidskasse

Hvor kan jeg købe de bedste måltidskasser?

Hvis du er på udkig efter måltidskasse findes der mange forskellige modeller. Mange måltidskasser er særligt indrettet på en vegansk eller vegetarisk kostplan og indeholder derfor mange grøntsager samt plante baserede fødevarer.

Det kan for eksempel være plantefars eller andre alternativer til kød og mælke produkter. Der findes også måltidskasser som retter sig imod specifikke diæter så som for en eksempel keto eller low card kostplan. I disse måltidskasser vil du finde magert kød og grønt uden det helt store indhold af kulhydrater. En sådan måltidskasse vil sjældent indeholde basis varer som pasta, ris, kartofler eller brød, og egner sig således ikke til fremstilling af all round måltider.

En almindelig dansk familie vil have brug for større variation i deres måltidskasse. Såvel børn som voksne har brug for nærende og sund kost, og for måltider som falder i alle smag så at samtlige familie medlemmer kan være med ved bordet. En sådan måltidskasse finder du hos Kokkens Hverdagsmad. Kokkens Hverdagsmad har specialiseret sig inden for familie venlige måltidskasser som indeholder ingredienserne til sunde og varierede aftensmåltider.

Den helt store fordel ved at vælge måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad er at du med en sådan sparer rigtig meget tid i køkkenet. En Kokkens Hverdagsmad måltidskasse indeholder nemlig en del halvfabrikata. Det betyder at en stor del af måltidet er tilberedt på forhånd således at du ikke skal lave alting fra bunden. Og så kan du samtidig med stor fordel invitere familiens yngste med på madlavnings holdet!

Du kan læse mere og bestille måltidskasser leveret til døren på hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk.

More articles