single-image

Læg smøgerne fra dig med en E cigaret startpakke

En e cigaret startpakke fra Go Smoke indeholder, foruden en e cigaret, alt hvad du skal bruge til denne. Det vil typisk være to coils, en oplader til e cigarettens batteri, og en tank som du kan fylde e væske eller e juice på. Der ud over medfølger en bruger manual i hvilken du kan få anvisninger til hvorledes du bruger din e cigaret.

Det er vigtigt at du læser disse anvisninger grundigt igennem inden du kaster dig ud i vaping. På den måde er du sikker på at du gør det rigtigt, og ikke kommer til at ødelægge din nye e cigaret.

Hvad skal jeg bruge for at komme godt i gang med vaping?

Foruden din e cigaret skal du bruge e væske eller e juice – ellers kan du ikke opnå den eftertragtede damp. E væske er en komponent som består af vand, vegetabilsk glycerin (VG) og propylenglykol (PG) samt eventuelt aroma stoffer og nikotin.

Det er e væske som danner den damp, eller aerosol, som du indånder når du vaper. E væske kan være tilsat aroma stoffer som giver dampen dens særlige duft og smag, for eksempel af frugt eller bær, slik eller blot almindelig tobak.

Du kan få e væske med større eller mindre koncentrationer af tilsat nikotin. Dette gør det muligt at trappe gradvist ud af nikotin afhængigheden hvilket kan være en stor fordel hvis det er svært for dig at holde op med at ryge. Så vil du nemlig stadig kunne dampe sammen med venner eller kolleger i rygepausen samtidig med at du trin for trin vænner dig af med den grimme vane. Når først den fysiske afhængighed er væk er det nemmere at få has på den mentale. Og så kan du med tiden helt lægge din grimme ryge vane på hylden for altid.

Du kan finde din e cigaret startpakke på Gosmoke.dk.