Lad dit lokale VVS firma hjælpe med modernisering af dine installationer

02 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Står du for en renovering af din bolig – og inkluderer istandsættelsen køkken og badeværelse? Så skal du med stor sandsynlighed ud og have fat på en autoriseret VVS installatør.

Hvad kan en VVS mand hjælpe mig med?

En VVS’er hjælper med alt arbejde som vedrører de faste VVS installationer i dit hus eller i din lejlighed. De faste VVS installationer tæller alle de elementer som du ikke umiddelbart kan skrue løs og tage med dig ud af bygningen. Det er strengt forbudt for dig selv at rode med disse installationer.

Du må gerne skifte armaturet på din vandhane eller blandingsbatteriet i din brusekabine. Men skal der flyttes et afløb på det badekar, eller sløjfes n gas ledning i dit køkken, skal du have fat på en autoriseret fagperson i form af en VVS tekniker eller installatør. Ellers kan du risikere at komme rigtig galt af sted.

En læk på et gas rør kan medføre farlig forgiftning, eventuelt med døden til følge, eller ditto eksplosioner. Fifler du selv med vandrørene kan du risikere at skabe tilbageløb og dermed få blandet spildevand og drikkevand hvilket også kan have fatale følger. Og selv om dit gør det selv arbejde kun skulle have materielle skader er det de færreste forsikrings selskaber som vil dække omkostningerne i forbindelse med udbedring af disse hvis de er et resultat af dit klamphuggeri.

Find den bedste VVS mand i Aarhus

Skal du modernisere dit badeværelse eller ombygge dit køkken bør du således finde en god lokal VVS’er. Her kan du med stor fordel vælge Harald Røgen & Sønner ApS. Harald Røgen & Sønner ApS er et VVS firma i Aarhus som igennem årene har hjulpet mange glade og tilfredse kunder i Aarhus og omegn til sikre og tidssvarende VVS installationer.

Kontakt Harald Røgen & Sønner ApS via hjemmesiden rogen.dk

More articles