Lån penge online når kassen er tom

14 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det er aldrig sjovt at opleve lavvande i husholdnings kassen – heller ikke selv om det blot er for en begrænset periode. Selv om man er vant til at have en sund og bæredygtig økonomi og et fornuftigt budget, kan der sagtens ske akutte ændringer i dette forhold. Man plejer at sige, at én ulykke sjældent kommer alene. Og dette gør sig gældende oftere end man skulle tro.

Overvej et hurtigt online lån, når det hele brænder på

Står du for eksempel med en tom kasse først på måneden, fordi du efter alle regninger er betalt pludselig bliver mødt med uforudsete udgifter, er gode råd dyre. Eller, det behøver de faktisk ikke at være. Du kan nemlig vælge at dække dine udgifter her og nu med et hurtigt lån, som kan ansøges og optages online.

Så længe dit budget er vel tilrettelagt, og du er sikker på at kunne passe dine afdrag på lånet, behøver det ikke at koste dig spidsen af en jetjager. Et online lån er nemlig ikke behæftet med en større risiko end et almindeligt bank lån eller en kassekredit – i hvert fald ikke hvis du vælger at optage lånet hos en bank eller et penge institut, som er godkendt af Finanstilsynet. Disse låneudbydere skal nemlig leve op til en række krav om transparens og overskuelighed i låne processen, som sikrer at du som låntager ikke kommer ud for ubehagelige overraskelser undervejs.

For eksempel skal du helt fra begyndelsen vide præcis hvad dit lån kommer til at koste dig i sidste ende. Du skal også kende alle forhold omkring lånet på forhånd, således at du ikke pludselig oplever at renten stiger uhæmmet eller at der løber ekstra gebyrer på lånet. Og så tilbyder låneudbydere så som Ikano Bank samtidig en såkaldt låneberegner som du kan bruge til selv at fastsætte størrelsen på – og antallet af – afdragene på lånet.

Lån penge online på https://ikanobank.dk/laan/ 

More articles