Kom smerter og spændinger til livs med en effektiv kiropraktor behandling

21 juli 2020 Astrid Pedersen

Er du en af dem som hver dag oplever stive led, smertende muskler og spændinger i ryg, skuldre og nakke? Så vil du sandsynligvis kunne have glæde af et besøg hos en kiropraktor.

Hvad sker der ved en kiropraktor behandling?

Ved dit allerførste besøg hos en kiropraktor vil der blive foretaget en grundig udredning af dine problematikker.

Din kiropraktor vil først og fremmest foretage det, der kaldes en anamnese. Det betyder at du skal svare på en række spørgsmål omkring din almene sundheds tilstand, eventuelle skader og lignende. Du bliver også bedt om med egne ord at fortælle om de smerter eller det ubehag du døjer med og hvorledes dine skavanker påvirker dig i dine daglige udfoldelser.

Dernæst vil kiropraktoren undersøge din krop manuelt for at danne sig et objektivt billede af kroppens balance og bevægelighed. Er der ikke optaget røntgen billeder vil en røntgen undersøgelse blive sat i værk som kan vise din kiropraktor om der er skævheder eller skader på skelettet som han eller hun ikke kunne se under den manuelle undersøgelse.

Din kiropraktor vil altid gøre sit yderste for at forklare hvad der sker under behandlingen. Du vil aldrig blive presset til behandling du ikke bryder dig om. Hvis du er usikker i forhold til justering vil din kiropraktor vente med denne del af behandlingen indtil I har lært hinanden bedre at kende. En dygtig kiropraktor har mange flere strenge at spille på end det berømte knæk.

Ønsker du det optimale resultat af din kiropraktor behandling booker du tid hos en massør først. Efter en times massage vil du være afslappet og dine muskler vil være løsnet op. Dette giver din kiropraktor langt bedre arbejdsbetingelser og mulighed for at komme i dybden med din behandling. Og så vil du få langt bedre resultater af denne.

Du kan booke tid til både massage og kiropraktor behandling hos din kiropraktor i Hammel via hjemmesiden kiropraktoren-hammel.dk

Flere Nyheder