Idéer til hvordan du kan opgradere dit badeværelse

26 October 2021 Steffen Hansen

editorial

Et badeværelse kan se meget forskelligt ud. Det kommer også an på boligen, som du bor i. Hvis du har købt en ældre bolig, så har dit badeværelse sikkert et mere retro look, som du måske gerne vil have ændret. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil give nogle tips til, hvordan du kan opgradere dit badeværelse.

1. Mal med nye farver 

Det kan være, at du skal give dit badeværelse en ny omgang maling, for at komme af med de farver, der har været der, siden huset blev bygget. Maling kan have en stor effekt på dit badeværelse, og det kan give et helt nyt look. Hvis du har et badeværelse, der har mange vinduespartier, så kan du overveje at vælge en lysere farve til væggen. For at udnytte lysindfaldet på dit badeværelse, så kan du supplere med en lys maling. Det gør nemlig, at badeværelset kommer til at se større ud, fremfor hvis du malede med en helt mørk farve. Det kan godt gøre badeværelset mindre at se på. 

 

2. Spar penge med re-emaljering af dit badekar

Hvis du har et gammelt badekar på dit badeværelse, som du ikke helt ved hvad du skal gøre ved, så kan du overveje re-emaljering. Med re-emaljering af badet kan du få et helt nyt badekar, der ser ud som om, du lige har købt det hjem. Dit badekar kan få fjernet det øverste emalje-lag, hvor der sidder en masse gammelt kalk og sæbe rester, der har sat sig fast. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere på dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/kan-man-male-et-badekar/

 

3. Tænk på indretningen

Det er vigtigt, du har indretningen med i tankerne, når du kaster dig over dette projekt. Indretningen af dit badeværelse skal gerne være funktionelt, så der ikke er et område, der ser tomt eller klemt ud. Det skal gerne harmonisk at se på, og det skal også være rart at opholde sig i. Det kan være, du skal overveje, hvor du vil placere toilettet. Det kan f.eks. være dumt at placere toilettet tæt på en vindue. Så kan alle og enhver se dig sidde der. Snak med din byggeherre, om hvordan du kommer bedst i mål med indretningen. 

More articles