Hvorfor skal jeg få foretaget en vurdering af dødsbo?

05 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det er altid en god idé at få effekterne i et dødsbo vurderet af en professionel marskandiser førend man skiller sig af med dem. Som lægperson har du sandsynligvis ikke de samme forudsætninger som en erfaren marskandiser for at kunne vurdere om der skulle skjule sig skatte blandt møbler, kunstværker, nips, husgeråd og andet indbo.

En marskandiser som har været i branchen gennem mange år vil der imod kunne se om genstande skulle være behæftet med monetær værdi, og derfor kunne indbringe dig penge ved eksempelvis en auktion eller gennem salg i marskandiserens egen butik.

Du behøver ikke at være bange for at blive snydt af din marskandiser, så længe du vælger en professionel en af slagsen. En marskandiser med autorisation til håndtering af effekter i et dødsbo vil altid give dig en fair behandling og en ditto pris for dødsboet, skulle du beslutte dig for at lade ham eller hende opkøbe hele boet eller dele heraf. Marskandiseren lever trods alt af glade og tilfredse kunder, og vil derfor altid være åben omkring sine fund.

Når du handler med en marskandiser, vil du således altid kunne være tryg ved at vedkommende behandler dig og den afdødes jordiske gods med største respekt og professionalisme. Og så slipper du selv for besværet med bortskaffelse af tunge og vanskeligt håndterbare møbler og andet indbo.

Hvem kan hjælpe mig med vurdering af dødsbo i København?

Hvis din afdøde pårørende havde sin sidste bolig i eller i nærheden af København, kan du altid kontakte Marskandiseren i Store Kongensgade med henblik på vurdering af dødsbo. Marskandiseren i Store Kongensgade har igennem fire årtier hjulpet efterlevende med såvel tømning som vurdering af dødsbo, og udfører dette arbejde 100% i overensstemmelse med dine ønsker.

Hvis du ønsker et tilbud på vurdering af dødsbo – eventuelt med henblik på opkøb, kan Marskandiseren i Store Kongensgade kontaktes via dødsbo-rydning.dk

More articles