Hvordan sikrer du dig et godt bilkøb?

28 August 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Er det ved at være tid til at udskifte din gamle bil, eller skal du ud for første gang og investere i en bil? Det kan for mange være en jungle at navigere i bilmarkedet i tiden. Der er utrolig mange bilmærker og modeller at vælge mellem at det kun gør forvirringen større.

Det brugte bilmarked er utrolig stort i Danmark. Det skyldes naturligvis, at de fleste vælger en brugt bil i dag, da det som regel er for dyrt at købe den samme bil fra ny. Det skyldes den høje registreringsafgift, som vi har i Danmark. Der er dermed en stor afskrivning at kunne hente på bilerne, hvis du vælger en bil som har kørt de første par år. 

Gode råd til hvordan du finder din næste bil

Er du i tvivl om, hvilken bil du skal investere i? Så er det første skridt at lægge et budget for, hvad den maksimalt må koste dig. Du kan som udgangspunkt finde en bil i stort set alle prisklasser. Heri bør du indregne de omkostninger der løbende kommer til forsikring, vægtafgift, service og vedligeholdelse. Alt efter hvilken bil du vælger, vil der også være forskel på brændstofforbruget.

Når du har et overblik over det økonomiske grundlag for en ny bil, kan du herefter tage stilling til om der er er et særligt bilmærke eller en biltype som du foretrækker. Det kan også være, at du har krav til udstyr, hvor mange kilometer den maksimalt må have kørt eller størrelsen på bilen.

Søg blandt tusindvis af brugte biler hos Biltorvet.dk

Hos Biltorvet finder du et stort udvalg af brugte biler der er til salg. Det er både biler fra private og bilforhandlere rundt i hele landet. Der er dermed stor sandsynlighed for at du finder din næste bil. Du kan let filtrere efter dine ønsker og krav, så du finder det rette match.

More articles