Hvor mange af en Flos snoopy lampe har du brug for?

08 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan en flos lampe snoopy er virkelig kær i sig selv. Den er på en og samme tid klassisk i sit snit, da den stadig har mindelser om de gammeldags lampetyper samtidig med, at den er fræk i sit forsøg på at skue fremad og udfordre konventionerne ved, hvordan man kan designe lamper.

Nogle vil sige, at den ligner en cykelsaddel, og det kan der måske være noget om, men Danmark er jo også virkelig en cyklende nation, så på den måde passer den jo også godt ind herhjemme i landets hjem.

Men Snoopy-delen kan jo også komme af det engelske og oprindelige navn for Nuser-karakteren, der er kendt fra tegneserier og tegnefilm. 

Man kan nemlig også godt se, at dens lampeskærm ligner til forveksling hans snude.

Heldigvis fylder sådan en Flos Snoopy lampe ikke særligt meget, og den er god til at målrette sit lys og sende det i den specifikke retning, man har brug for. Det er ikke sådan en lampe, der skal fordele lyset vidt omkring sig, her er lyset meget koncentreret.

Derfor kan man bruge en Floos Snoopy lampe i mange sammenhænge derhjemme, hvor den vil passe ind i mange husstande qua sin bette størrelse.

Man kan bruge den som kontorlampe, den kan anvendes som nattelampe eller som en bordlampe. 

Derfor kan man med god grund godt købe en del af disse lamper til ens hjem, da det ikke koster alverden at få fat i disse Flos Snoopy lamper, og så kan man få dem i forskellige farver, så de kan passe ind som forlængelse af omgivelsernes farver eller som heftig kontrast dertil.

Muligheden er der også for, at man flytter rundt på dem ved lejlighed, så man får et nyt syn på lamperne og eventuelt med jævne mellemrum rykker dem frem og tilbage fra deres vante til uvante pladser for at se, hvor de ellers ville kunne passe ind derhjemme.

More articles