Hvilke kompetencer kan et SQL kursus give?

01 November 2019 Cecilie Mortensen

editorial

Arbejder du til daglig i en virksomhed, hvor der arbejdes med IT og databaser? Så kan det være en fordel at investere i et kursus omkring SQL, der giver ny læring og know-how med derfra. Med et kursus, der omhandler SQL, får din virksomhed en glimrende mulighed for at styrke deres databasekompetencer – og det kan naturligvis komme jeres forretning til gode. 

Hvilke kompetencer kan et SQL kursus give?

Hvis man i det daglige arbejder med databaser, er det ikke uvæsentligt, at man kan udtrække data, der er præcist. Det er heller ikke uvæsentligt, at du kan håndtere og redigere dataet sikkert med SQL. På et SQL kursus kan man gå derfra med alt fra en dybere grundforståelse af SQL og hvordan man henter og sorterer data.

Det gode ved SQL kurser er, at de ofte vil være opbygget i forskellige stadier, hvor niveauet bliver sværere og sværere. På den måde kan dine medarbejdere også kobles på det niveau, hvor de vil få mest ud af kurset. Hvis du derfor har medarbejdere, hvis kompetencer, du ønsker at styrke, hvorfor så ikke koble dem på et af disse kurser?

På de mere avancerede kurser vil der typisk være fokus på SQL i en større kontekst, og de muligheder der følger med, når man bruger Transact-SQL. Disse mere avancerede kurser holdes ofte også på engelsk, så flere medarbejdere kan få gavn af dem – i firmaer i disse brancher er medarbejderstaben nemlig ofte sammensat af arbejdskraft fra både Danmark og udlandet. Du kan se flere muligheder for SQL kurser her: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql.  

Er tiden inde til et SQL kursus? 

Hvis du er på udkig efter kursusmuligheder til din virksomhed, kan du med fordel kigge i retningen af 4D. De er en kursus- og konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder med at styrke medarbejderes IT kompetencer. På den måde kan de også blive endnu bedre til at arbejde med databaser.  

 

More articles