single-image

Hvilke former for bådudstyr har jeg brug for til min nye båd?

Har du netop anskaffet en sejlbåd eller en motorbåd, og er det meningen at familiens næste sommerferie skal foregå på bølgen blå? Så bør du bruge vinteren på at fikse båden så at den er i tip top stand både indvendig og udvendig. En båd kræver mere end man måske skulle tro når det kommer til bådudstyr samt pleje og vedligeholdelse.

Det at have båd er en livsstil – og du vil få brug for at anskaffe mange remedier og materialer i løbet af din tid som båd ejer. Til gengæld vil båden give dig og din familie masser af gode, sunde og sjove oplevelser på et utal af togter og ture rundt omkring i de danske farvande. Danmark er utroligt smukt set fra søsiden. Og i modsætning til en sommerhus ferie vil I med en ferie til søs kunne opleve nye ting hver dag.

Bådpleje og vedligeholdelse af din båd – et vigtigt element

Er båden sat på land for vinteren vil du have en helt unik chance for at ordne skroget udvendigt. Især den del af båden, som er under vandlinjen, skal have særlig opmærksomhed. Du bør give skrogets underside mindst eet lag bundmaling hvert år. På den måde kan du forhindre bramgæs, muslinger og alger i at overbegro bådens bund, og dermed øge vandmodstanden under sejlads. Og så kan du spare mange penge på brændstof.

Sikkerhed ombord for hele familien

Et andet væsentligt aspekt ved sejlerlivet er sikkerheden. Du skal finde redningsveste til alle besætningens medlemmer – store såvel som små – og helst også en eller to ekstra. Du skal være sikker på at børnene kan passe deres veste, så der er en vis idé i at vente med at købe disse indtil lige før I skal af sted. Du kan finde billigt bådudstyr hos Bådbiksen på baadbiksen.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published.