single-image

Hvil i dig selv som mekaniker

Skal man affinde sig med, hvad andre siger om ens arbejde?

Hvis man nu – som vi skriver i oplægget til denne artikel – at man er mekaniker, så skal man måske lægge ører til den del påstande:

– Man er dum
– Man spiser forkert mad
– Der bliver snydt med afgifter, kørsel med videre
– Uddannelse tog man som mangel på alt andet
– Man er fordrukken…

Og meget mere skal man lægge ører til, hvis man begår sig i den branche, hvor der kan hæfte sig en del fordomme til, som måske er blevet pustet helt ud af proportioner, eller som er opstået som en myte, men det er nu endt med at blive en sandhed i samfundet.

Det er jo ikke rart at høre på alle de ting, men det vigtigste er jo at kunne vende det døve øre til, for man kan jo blive påvirket af det og komme i tvivl om, hvor man står i livet.

For det første er dog vigtigt at sige, at det aldrig er for sent at skifte karrieresti, selvom det vil kræver en del omlægning af ens tilværelse, specielt hvis man har en bedre halvdel og børn.

Men det vigtigste er jo, at man kan mærke efter i sig selv, om man er tilfreds med den stilling i livet, man befinder sig i.
Hvis det føles forkert, så kan det måske i lige så høj grad være på grund af arbejdspladsen, og ikke det med at man er mekaniker, der gør udfaldet.

Også selvom man måske bliver drillet af ens familie, venner, og man skal høre på nogle dumme kollegaer.

Så længe man finder værdi i det, man laver, og man kan se, at kunderne bliver glade for det arbejde, man udfører for dem, så skal man ikke bruge tid og kræfter på at lytte til de negative røster – måske er de faktisk bare misundelige på dig!