Hvem kan hjælpe dig med angst?

28 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du skal selvfølgelig ikke hjælpes til at FÅ angst, men du skal derimod hjælpes af med angst, hvis du er ramt af det.

Det er modbydeligt at skulle leve med angst, og det viser sig i forskellige grader fra det mindre omfang, hvor det kommer til udslag nogle enkelte gange, og så er der dem, der lider af specifik eller generel angst, der kan komme til udbrud som angstanfald nogle gange.

Dette gør det næsten umuligt at leve et helt normalt liv, hvorfor man måske endda må nedtone ens forventninger og ambitioner med livet.

Nogle gange hører man endda fra dem, der virkelig har problemer med angst, at de ikke ønsker, at dette skal ramme selv deres værste fjende – så frygteligt er det at leve med angst.

Angst kan ligge i generne i familien, men det er ikke let at sige, om det er medfødt eller ej, men hvis stamtræet viser tendens til den slags, er der gode chancer for, at man selv får det.

Andre gange udvikler man det i livet, hvilket kan være forårsaget af et traume, men ellers er det her også svært at sige, hvad der er udslagsgivende for, at man får det.

Men sikkert er det, at hvis man lever med det til dagligt, så kan man blive helt desperat efter at finde en kur, der kan fjerne alle symptomerne på angst og helst få det helt til at gå væk.

Dette kan vi sagtens forstå, men det er vigtigt at sige, at dette ikke – på nogen måde – er at sammenligne med en brækket arm, hvis man kan give en bestemt healingsmetode og sige, hvor lang tid der gør, før man kan bruge armen fuldt ud igen.

Behandling for angst er individuelt, og man kan ikke stille en specifik prognose for, hvornår det går væk, og måske skal man endda lære at leve med det.

Lover nogen dig en mirakelkur, så findes det ikke, men du skal derimod søge information her: https://www.angstekspert.dk/

More articles