single-image

Hvad skal jeg med et hobbyrum?

I et hobbyrum kan du, som navnet måske antyder, dyrke din hobby. Er du endnu ikke i besiddelse af en sådan, er det ikke for sent at få én. Det er godt og sundt at have en hobby, så man har noget at gå op i – især i disse tider hvor den ene nedlukning efter den anden lægger en naturlig dæmper på vore udfoldelser uden for hjemmet.

Hvilken hobby skal jeg vælge?

Måske elskede du som barn at rode med farver, glimmer og udklip. Denne hobby kan du sagtens tage op igen. Når voksne laver den slags kaldes det decoupage og er i særdeles høj kurs. Så fat du blot saks, lim og ugeblade og kom i gang med at fremstille spændende og smukke kreationer.

Det kan også være at du altid har drømt om at sy dit eget tøj. Til dette formål kan du med stor fordel indrette en lille systue med alt hvad du skal bruge af sygrej for eksempel en lækker symaskine i høj kvalitet, et sybord og et strygebræt.

I dit syrum kan du indrette en reol med hylder og kasser hvorpå du kan opbevare stof, kantbånd, knapper og diverse tilskærer redskaber. Og i løbet af nul komma fem er du din helt egen haute couture designer!

Tænk over hobbyrummets formål, inden du påbegynder indretningen

Det er en god idé at tage din hobbys karakter og omfang i betragtning før du indretter dit hobbyrum. Hverken decoupage eller sy arbejde kræver det helt store når det handler om indretning. Men ønsker du for eksempel at begynde at spille klarinet er det smart og hensynsfuldt at lade rummets vægge lydisolere – for husets øvrige beboeres skyld. Og undersiden af dit musikrum bør beklædes med lyddæmpende materialer – for din egen skyld.

Du kan få flere tips og tricks til indretning af det perfekte hobbyrum på husblog.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published.