Hvad koster det at sende en pakke til udlandet?

16 April 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Har du familie eller venner i udlandet? Så hænder det jo, at du skal sende en pakke til dem en gang imellem f.eks. til fødselsdage eller til jul. Men hvad koster det egentligt at sende pakker til udlandet? Hvor kan du sende dem fra? Hvor er det billigst? Og hvor hurtigt kommer pakken frem? Få svar på alle dine spørgsmål om at sende pakker til udlandet her. 

Send pakke til udlandet: sådan gør du

De fleste fragtselskaber varetager forsendelser mellem landegrænser. Nogle gange er det selskabet selv, der står for hele forsendelsen, og andre gange arbejder de sammen med et lokalt fragtfirma. Når du skal sende fra Danmark til udlandet, har du følgende muligheder:

PostNord – har fornuftige priser på udenlandspakker, men det går ikke stærkt med at få dem frem. F.eks. kan du sende 2 kg til Tyskland for 275 kr. 

Fedex – leverer i hele verden, men firmaet har også købt fragtfirmaet TNT, som har et kæmpe netværk i Europa. Med Fedex får du nogle prisfornuftige forsendelsespriser. 

UPS – er kendt for at levere pakker rigtig hurtigt, faktisk indenfor én enkelt arbejdsdag. Det kræver dog ofte, at du har en aftale med dem, ellers er priserne meget høje. Det er derfor typisk en løsning, der benyttes af virksomheder frem for private. 

GLS – tilbyder også forsendelse til udlandet til fornuftige priser. Du kan selv købe forsendelse i en pakkeshop eller online. Der er altid track og trace, så det er både billigt og sikkert at sende med GLS. 

Hvad koster det at sende en pakke til udlandet?

Priserne for at sende en pakke til udlandet varierer meget. Det kommer alt sammen an på, hvilket selskab du benytter, hvor stor pakken er og hvor meget den vejer, hvornår den skal være fremme og hvilket land den skal til – er det f.eks. inden for EU eller udenfor EU?

Her er en god hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om priserne for at sende pakker til udlandet. Send pakke til udlandet allerede i dag! 

More articles