Hos Bankly kan du låne til en bil uden udbetaling

10 June 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Har du brug for at låne penge til en ny bil, har du flere muligheder. Ofte kræver det, at du har penge til en udbetaling, men det er også muligt at låne penge uden at have en udbetaling. Hos Bankly kan du ansøge om et billån uden udbetaling.

Inden du låner penge er det altid en god ide at lave et godt forarbejde og ikke blot ansøge den første og bedste bank. Der kan være mange penge at spare, hvis du laver lidt reseach først. Brug sammenligningssiderne og få mindst tre lån du kan ansøge. Det vil give dig et godt overblik over hvad omkostningerne på dit billån vil være og om du har råd til at betale de månedlige afdrag. Det er gratis at benytte sig af sammenligningssiderne. 

Læg et budget, inden du låner

For at sikre at du har råd til at låne penge til en ny bil og også har råd til at betale benzin og de nødvendige forsikringer, er det en god ide at starte med at få et økonomisk overblik og lægge et realistisk budget. 

Skriv ned hvilke indtægter du har og hvilke udgifter. Forskellen er i princippet hvad du kan betale af på dit billån i afdrag om måneden. 

Læg et budget hvis du ikke allerede har et, der også inkludere ikke alene lånet, men også forsikringer og benzin. Det er vigtigt at dit budget ikke er så stramt, at der ikke er plads til uforudsete udgifter. F.eks. en ekstra mekanikerregning eller en tur til tandlægen. Der er ikke mange mennesker der trives ved at have så stramt et budget, at der ikke er plads til at se venner over en kop kaffe i ny og næ. 

Kan du ikke betale kan du risikere at ende i RKI som dårlig betaler og du vil have svært ved at kunne låne penge.

More articles