Har du fundet en gave til ham?

25 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er flere anledninger, hvor man skal finde gaver til ham, hvor de klassiske nok er julen og fødselsdage, men det kan også være Valentinsdag eller en bryllupsdag eller fars dag.

Så er der også de anledninger, der måske ikke byder sig så tit, hvor han måske er blevet færdig med en uddannelse, har opnået et personligt mål, eller du bare føler, at der lige er en anledning til at give ham en sød gave.

Måske falder du ligefrem over den her helt specielle gave, som du har ledt efter længe til ham, så du køber den med det samme, om du så giver den til ham ved førstgivne lejlighed, eller du venter med at give den, til der er en anledning, så du allerede har den slags i hus.

For nogle af os gruer for det med at finde på gaver, så vi håber, at vi hurtigt kan finde på noget, når vi er pressede, eller at vi pludselig ser lyset, når vi mindst venter det.

Andre er så gode til at finde på den slags og oftest i god tid, at det slet ikke virker besværligt for dem.

Hvad giver du af gave til ham næste gang?

Nogle gange ved du så allerede i god tid, hvad han skal have, for han plejer at få det samme hvert år, og det er slet ikke trist, for han kan lide at få det, som han mangler, og så behøver man ikke foregive at blive overrasket, fordi man kan øve sig på det – og han slipper selv for at købe det.

Men andre gange finder man lige på den gode idé, fordi man får inspiration til det via nettet, en veninde, eller der måske er noget, som der er oppe i tiden eller på mode, som der måske er noget for ham.

Flere Nyheder