Har du brug for en havemand?

06 January 2022 Steffen Hansen

editorial

Vil du gerne slippe for at stå op og slå græsset weekenderne, eller få ondt i knæerne af at luge ukrudt? Så skal du overveje en havemand. Ved en havemand kan du altid få en flot have at se på, hvis du ikke har tiden til at ordne det selv, eller ikke længere har muligheden for det. En have er et alletiders samlingspunkt for mange, og du kan få en flot og indbydende have hele året rundt med en havemand. Vi har skrevet om, hvordan du finder en havemand i dette indlæg. 

 

image

1. Søg lokalt

Du kan finde ud af, om der er lokale havemænd eller haveservices, der tilbyder havearbejde til dig. Det gør, at din havemænd hurtigt kan komme frem og få ordnet din have, til når du skal bruge den. Du kan søge lokalt ved at bruge Google, og f.eks. skrive i søgefeltet “havearbejde i Svendborg”, og se hvilke muligheder du har tæt på dig. 

 

2. Spørg bekendte

Du kan også bruge dine venner eller omgangskreds til at høre, om de kender til en god havemand eller haveservices i området. Det kan jo være, de selv benytter sig af en havemand, fordi de ikke selv har mulighed for at gå i haven længere. En havemand har typisk flere kunder, end blot en, så der er god mulighed for, at du kan finde en havemand på denne måde. 

 

3. Brug sociale medier

Du kan også bruge de sociale medier til at se, om nogen af dine venner anbefaler en gartner, så du har deres telefonnummer ved hånden, hvis du skulle få brug for det. Måske er de villige til at dele oplysningerne med dig eller anbefale en anden i stedet? Dette kan være en effektiv måde at finde en havemand på for mange mennesker. Måske der er nogle haveservices, der promoverer for dem selv på Instagram eller Facebook.

More articles