Gulvafslibning Solrød? Vælg den rette gulvmand til jobbet

28 August 2018 Astrid Pedersen

editorial

Mange mennesker bor i et hjem med trægulv. Det er der sådan set ikke noget særligt ved – men desværre forstår ikke alle mennesker at påskønne deres lækre, originale trægulve. Det forholder sig nemlig sådan, at trægulve hurtigt bliver grimme og misfarvede, hvis de ikke modtager den fornødne og foreskrevne pasning og pleje. Især gulve, som er behandlet med olie, lud eller sæbe, kræver særlig opmærksomhed i form af hyppig vask med special sæbe – ellers tørrer de ud, og mister deres beskyttende film, som disse special produkter danner i gulvets overflade. Og når trægulve bliver grimme og misfarvede – eventuelt fyldt med pletter og skjolder fra spildte væsker samt ridser og skrammer – er det fristende at sige farvel til trægulvet og goddag til en gulvtype, som er nemmere at holde ren, og som ikke kræver særlig megen vedligeholdelse – for eksempel kunstig klik parket, linoleum, epoxy eller cement.

Værn om dit trægulv – giv det en ny chance med en gulvafslibning

Det er rigtig synd, når et ellers sundt og levedygtigt trægulv bliver vraget til fordel for et gulv af et andet materiale, blot på grund af nogle få, overfladiske skavanker. De fleste trægulve kan sagtens blive flotte igen – det kræver blot et grundig gulvafslibning, helst ved en dygtig fagmand, som ved hvad han laver. En gulvafslibning fjerner de pletter, skjolder, ridser, skrammer og misfarvninger, som skæmmer dit trægulv, og får det til at tage sig snavset og nusset ud. Inden under alle skavankerne gemmer dig sig et frisk nyt gulv, som med den rette behandling kan komme til at fremstå nyt og skinnende – og atter blive et aktiv for dit hjem, i stedet for et irritationsmoment.

Det er en rigtig god idé at få en professionel gulvmand til at stå for afslibning af dit gulv, hvis du ønsker det mest optimale resultat. Læs mere her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-solroed/ 

More articles