Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Når dit trægulv er slidt og træt i overfladen – måske endda med grålige og matte slidspor eller ridser og skrammer der hvor gulvet bruges mest – er det et tegn på, at gulvet trænger til en professionel behandling. Om du skal vælge en gulvafhøvling eller en gulvafslibning kommer ganske an på gulvets forfatning.

Er gulvet beskadiget i en grad, så der er dybe hakker eller skrammer, eller har brædder, lameller eller parketter som følge af vand- eller fugt skade forskubbet sig så der er opstået deciderede niveau forskelle, kan det være nødvendigt med en gennemgribende ah. Men hvis gulvet ellers er intakt, og blot mærket af almindelig slitage, kan du sagtens nøjes med at booke en gulvmand til en gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg vælge et professionelt gulvfirma til gulvafslibning?

Mange mennesker vælger selv at slibe deres gulve ved brug af udstyr, som kan lejes i diverse byggemarkeder. Men her skal du være opmærksom på, at det ikke er nogen let sag at manøvrere det tunge udstyr rundt i kroge og langs vægge. En dygtig gulvmand med mange års erfaring vil langt lettere kunne levere et smukt og ensartet resultat. Og så er en gulvafslibning heller ikke gjort med blot en slibning.

Efter selve den indledende gulvafslibning er udført, skal gulvet behandles, for eksempel med lak, sæbe, lud, olie eller maling. Også her har en faglært håndværker de bedste forudsætninger for at opnå et flot slutresultat, som du vil kunne have glæde af i mange år. Med en professionel gulvmand til at varetage opgaven med gulvafslibning slipper du for rigtig megen besvær. Og han vil kunne klare det tunge arbejde langt hurtigere og mere effektivt, end du selv ville kunne.

Få et tilbud på gulvafslibning online

Du kan med fordel kontakte dit lokale gulvfirma på https://gulvkanonen.dk/slibning-af-gulv-erfaringer-og-anbefalinger/ og få et godt tilbud på en effektiv gulvafslibning.

You may like