Forkæl dig selv med en feminin trusse

24 September 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Der findes ikke noget bedre end en helt ny, eksklusiv trusse i lækkert og blødt stof. Det er en slags forkælelse for dig som kvinde at kunne iføre dig en ny, smuk trusse. De gør det også lettere at se forførende og sexet ud, fordi du netop føler dig mere selvsikker i et par flotte trusser frem for et par billige eller slidte trusser. 

Fuldend dit outfit med en flot trusse

Selvom det kun er dig, der ved, hvilke trusser du har på, så får du stadig en større selvsikkerhed i at have et par flotte og frække trusser på. Trusserne skal også sidde behageligt, så du altid føler dig godt tilpas. Er du ude i at skabe et sexet outfit, der kan forføre manden i din liv, så spiller trusserne også en stor rolle. Det kan være alt fra eksotiske blonder eller enkle g-strenge, der passer til netop dig og dit temperament og indre skønhed. 

Find en trusse til enhver lejlighed

Hos Love Lingeri finder du et væld af smukke og eksklusive trusser. Der er både g-strenge, hipsters og boxershorts. De fås i bløde bomuldsmaterialer, tyndt og lækkert polyamid og frækt wet look. Der er derfor noget for enhver smag og enhver krop. Afhængig af din kropstype og smag så ser nogle typer trusser måske bedre ud på netop din krop. Det kommer selvfølgelig også an på lejligheden. Skal du bruge trusserne til hverdag, ønsker du måske nogle behagelige og bløde trusser. Og skal du forkæle og forføre manden i dit liv, er det måske blondetrusser i tyndt og lækkert stof, som du vil have. 

Love Lingeri byder på trusser fra brands som Calvin Klein, Julitta, Intensa og mange flere. Alle er af høj kvalitet og i et moderne design. Gå på opdagelse i udvalget i dag, og find din perfekte, nye trusse.

More articles