Fordelene ved et online lån

14 April 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Der er flere fordele ved et online lån, det er hurtigt, nemt, du har pengene indenfor få timer og de spørger ikke hvad du skal bruge pengene til. En traditionel bank vil ofte vide hvad du skal bruge pengene til og det kan være ret grænseoverskridende at sidde og fortælle om ens liv til en fremmede. Samtidig vil banken bede om sikkerhed og det vil tage dem 2-3 uger at gennemgå din låneansøgning. Du skal også først have en tid hos en bankrådgiver og tage fri fra arbejde for at komme ned i banken. Det skal du ikke i en online bank. Der kan du søge når det passer dig, hjemmefra eller i bussen. Lån fra ikano er et klassisk eksempel på et online lån. 

Låneprocessen er nem og enkel

En af det store fordele der er ved et online lån er, at låneprocessen er nem og enkel. Der findes mange hjemmesider, som har specialiseret sig i at kende de forskellige lån og de kan komme med 3 forslag til hvor du kan søge. Fordelen ved at søge mere end et lån er, at du kan sammeligne dem og finde det bedste og billigste. Da det kun tager få minutter er det tid der er givet godt ud. 

For at kunne låne er det nødvendigt at du har et NemID. Det skal du bruge for at kunne underskrive lånetilbudet. Du skal have en e-mail som lånetilbudet kan sendes til. Du skal være over 18 år og myndig og sidst men ikke mindst, skal du have en dansk folkeregister adresse. Ved større lån, kan der også være et krav om at vise dokumentation for en indtægt. 

Står du i RKI kan du hos nogle banker stadig låne, men så vil låneprocessen ikke være helt så nemt og den vil være baseret på en individuel kreditvurdering. Kravene vil også være højere. 

More articles