Fliserens – for de flotteste fliser

28 July 2021 Astrid Pedersen

Når fliserne i indkørslen, på terrassen eller i havegangen er plettede og grimede at se på skyldes det mestendels et fænomen som kaldes flisepest.

Flisepest er en type lav som trives rigtig godt på de golde fliser. Lav er en symbiose mellem alger og svamp som primært ernærer sig ved fotosyntese. Hvor flisepest ikke direkte skader dine fliser er det stadig grimt at se på. Og derfor ønsker du sikker at få fjernet de skæmmende pletter.

Hvor kan jeg få den bedste hjælp til fjernelse af alger og mos?

Hvis du gerne vil have fjernet alger, mos, lav, flisepest og ukrudt fra dine fliser uden at disse lider skade bør du kontakte et professionelt havefirma med speciale inden for fliserens. På den måde er du sikret en skånsom fliserens som efterlader dine fliser smukke, ensartede og med overfladen intakt.

Hos Stecks Fliserens kan du få renset dine fliser på effektiv og nænsom vis. Stecks Fliserens har mange års erfaring med fliserens og anvender udelukkende det mest moderne udstyr til formålet. Når du booker en fliserens hos Stecks Fliserens kan du ydermere være sikker på at samtlige materialer som anvendes i forbindelse med afrensning af fliser er miljøvenlige og dermed ikke belaster omgivelserne.

Stecks Fliserens benytter sig fortrinsvis af fliserens med varmt vand. Mængden af kemikalier er således begrænset til et minimum. Og det samme gælder de midler som bruges til efterfølgende imprægnering af fliserne samt forebyggelse af ukrudt mellem fliserne.

Hvor finder jeg Stecks Fliserens?

Stecks Fliserens tilbyder fliserens over det meste af Sjælland. Du kan få hjælp til rensning af fliser i Holbæk, Ringsted. Køge, Gilleleje og store dele af hovedstadsområdet.

Med Stecks Fliserens er du garanteret smukke fliser som er fri for flisepest og andre skæmmende misfarvninger. Klik ind på https://stecksfliserens.dk/fliserens/ og bestil tid til en effektiv og grundig fliserens allerede i dag.

More articles