Fjern pletter og plamager med en professionel gulvafslibning

19 August 2019 Astrid Pedersen

editorial

Mange trægulve rundt omkring i de danske hjem er originale – det vil sige, at trægulvet er lagt samtidig med at huset eller lejligheden blev bygget. Denne type trægulve er efterhånden et særsyn på boligmarkedet. Dette skyldes, at flere boligejere har valgt at skille sig af med det originale trægulv, enten til fordel for et nyt trægulv, eller for at følge indretningsmoden, som i flere år har foreskrevet rå beton eller epoxy.

Der kan selvfølgelig være helt valide årsager til at skrotte det originale trægulv. Det kan have lidt alvorlig skade for eksempel i forbindelse med en oversvømmelse. Det kan også simpelt hen være slidt så tyndt, at det hverken var kønt eller forsvarligt at beholde. Men i mange tilfælde vælger boligejere at skifte gulvet ud på baggrund af overfladisk slitage – og det er rigtig synd. For selv om et trægulv med en slidt og mat overflade kan fremstå rigtig grimt og uappetitligt, kan det med stor sandsynlighed blive rigtig flot igen. Det kræver blot en grundig og effektiv gulvafslibning, som kan få has på alle de skæmmende skønhedspletter og slidspor, som gulvet i løbet af årene har tilegnet sig.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvafslibning?

I princippet kan du selv forestå slibning af dit gulv. Det kræver, at du lejer en maskine til formålet, og selv indkøber diverse materialer og ekstra udstyr. Og så kan det kun anbefales at give sig i kast med en gulvafslibning, hvis man har det rette håndelag og en vis teknik. Ellers er det langt fra sikkert, at du opnår det smukkeste og mest ensartede resultat.

Med en dygtig, professionel gulvmand ved hånden kan du være tryg – dit trægulv er i kyndige hænder. En faglært håndværker, som er specialiseret inden for behandling af gulve, kan garantere dig det flotteste og mest langtidsholdbare resultat. Læs mere på https://gulvkanonen.dk/kan-man-slibe-parketgulve/ 

More articles