Find gulvservice i dit lokalområde

27 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er gulvet i dit hjem belagt med ægte, massivt træværk? Så bør du gøre dit yderste for at passe godt på det. Et smukt og velholdt trægulv er nemlig et stort aktiv for en hver bolig.

Hvornår har jeg brug for gulvservice?

Hvis dit trægulv er beskadiget eller så slidt at du ikke længere kan få det pænt ved almindelig gulv vask har du brug for professionel gulvservice. Gulvservice indebærer alt hvad der relaterer sig til behandling af trægulve, her under afslibning af gulve, afhøvling af gulve, og efterbehandling med eksempelvis sæbe, olie eller lak. Disse opgaver skal helst overlades til faglærte gulvmænd da de kræver et professionelt håndelag, en god portion styrke, og gerne en vis rutine og erfaring.

En dygtig, faglært håndværker har de stærkeste forudsætninger for for det første at kunne vurdere hvilken type gulvservice som tjener dit trægulv bedst, for det andet at udføre denne gulvservice. Med hjælp fra en dygtig gulvmand kan dit trægulv med stor sandsynlighed komme til at stå som nyt igen. Og så slipper du for selv at skulle bruge tid og kræfter på det slidsomme stykke arbejde som gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling er.

Hvem kan hjælpe mig med gulvservice i København?

Er du bosiddende i det københavnske kan du med stor fordel vælge DBF Gulvservice som din leverandør af gulvservice. DBF Gulvservice har over femogtyve års erfaring inden for alle typer gulvservice og vil altid gerne stille såvel arbejdskraft som ekspertise til rådighed når dit trægulv trænger til en hjælpende hånd. Hos DBF Gulvservice får du den mest service mindede og kundevendte behandling samt kvalificeret rådgivning og vejledning med hensyn til behandling af dit trægulv.

Du kan læse mere om DBF Gulvservice og virksomhedens ydelser på hjemmesiden https://dbf-gulvservice.dk/ hvor du også kan se de aktuelle priser på gulvservice i København.

More articles