Find en lækker opskrift på en mørbradgryde for hele familien

23 February 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Som børnefamilie har I sikkert en travl hverdag med at skulle aflevere og hente børnene i børnehaven, skolen eller i den lokale fritidsforening. Vel og mærket i kombination med at I selv skal frem og tilbage fra arbejde. 

Det kan derfor være svært at finde tiden og kreativiteten frem, når der skal laves mad om aftenen. Her skal det oftest bare være nemt og hurtigt, så det ikke er noget der tager hele aftenen at lave. Det skal naturligvis være mad som er noget hele familien kan lide og fyldt med næring, så alle får noget godt at spise. 

Det er her en mørbradgryde kommer ind i billedet. Det er en fantastisk simreret som du kan præge og lave som du selv foretrækker den. Den kan enten serveres med ris eller kartoffelmos alt efter, hvad I er mest til. 

Hvad er opskriften på en stensikker mørbradgryde?

En mørbradgryde kan du i den grad sætte dit personlige præg på. Når du først har lavet basen og essensen for en god mørbradgryde, kan du efterfølgende krydre den op, så den bliver mere som du selv foretrækker det.

Det helt basale der skal bruges for at lave en lækker mørbradgryde er svinemørbrad, bacon i skiver, cocktailpølser, champignoner, løg, hakkede tomater, tomatpure, paprika, hvedemel samt salt og peber for at smage det til. 

Her styrer du selv hvor intens den skal smage, og hvad der primært skal træde frem, når du skal servere den for familien. Der er godt med proteiner og næring i denne ret, hvorfor den er populær hos mange børnefamilier og voksne. 

Hvor kan du finde en god opskrift på en mørbradgryde?

Hvis du leder efter en solid og god opskrift på en mørbradgryde som særligt falder i god jord hos børn og voksne, skal du gå efter opskriften hos dk-kogebogen.dk. 

More articles