Find en god pris på robotplæneklipper installation

26 July 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er efterhånden blevet meget moderne at skulle have sig sådan en robotplæneklipper derhjemme i haven.

Den gør ikke det store væsen af sig umiddelbart, men det gør den netop velegnet til, at den kan bruges i selv de små haver, men den kan også sagtens passe sig selv i de store haver.

Det kræver nok noget tillid lige i starten at acceptere, at sådan en maskine bare skal have lov til at passe sig selv, og at man slet ikke skal styre den manuelt eller elektronisk.

For det er jo netop det, som den kan, ved at man bare starter den, og så finder den selv ud af at drøne rundt på det areal, som man har udstukket den til.

Her har man som regel lagt noget kanttråd ud, der fungerer som afskærmning, så den ikke ender med at klippe et andet areal end det, som man har sat den til at skulle klippe.

Og den klipper skam tæt og fint, og når den er ved at løbe tør for strøm, så finder den selv tilbage til ladestationen og lader sig op til næste omgang klipning. Sådan er der i hvert fald mange, der fungerer.

Så vil mange nok indvende, at den ikke kører i et mønster, når den klipper, hvorfor der ender med at være en hel del helligdage og ulighed i klipningen.

Men det skal man ikke være bekymret for, for den sørger for at klippe græsset jævnt og jævnligt nok, så når der er klippet et stort nok område ned, så vil græsset samlet være klippet ned, og det bliver således holdt nede i længden.

Sådan noget med at få en robotplæneklipper til at virke handler også om, at man finder pris på robotplæneklipper installation, da det stadig er ret så nyt med sådan noget mekanik, at man nok bør have professionelle til at tage sig af den slags.

More articles